Goed voornemen voor 2021

Start 2021 met de Virtuele Open Huizen Route

Voor velen van ons heeft de coronacrisis tot grote veranderingen in ons dagelijks leven geleid.
Een van die veranderingen is dat we veel meer tijd thuis doorbrengen. Niet zozeer vrije tijd, maar tijd. Voor het werk, of door de twee lockdowns die we achter de rug hebben. Het huis voldoet daardoor soms niet meer aan de woonbehoeften.
Daarom is voor veel mensen het vinden van een andere woning hét voornemen voor het nieuwe jaar. Om die reden organiseren de ERA-makelaars in Nederland een extra virtuele Open Huizen Route.
 
Paul van den Putten, directeur van de ERA-makelaarsgroep in Nederland: “We vatten de koe bij de horens en beginnen direct op 1 januari! Alle huizen waarbij een video of virtual tour te zien is op onze website era.nl doen automatisch mee. We merken dat veel consumenten op zoek zijn naar een ander huis. En ook al kun je niet direct verhuizen: kijken kost niets! De actie duurt tot Driekoningen, 6 januari.”
 
Chief Digital Officer Arjan Terpstra vult aan: “We hebben het afgelopen jaar gemerkt dat de verhuisdrang alleen maar lijkt te zijn toegenomen naarmate we meer aan huis gekluisterd werden. Bovendien is de actieradius van veel mensen groter geworden door het thuiswerken. Niet voor niets is onze dienstverlening sinds oktober uitgebreid met de dienst ‘Voor Hetzelfde Geld In…’.
We zien dat een toenemend aantal consumenten bij onze ERA-makelaars advies inwint over het verhuizen naar een andere plek. En dat kan een dorp verderop zijn, maar ook de andere kant van het land. Voor die groep is een virtuele Open Huizen Route dubbel zo nuttig. Je krijgt een beter beeld van het huis door bewegend beeld en prijzen kunnen enorm variëren per plaats.”
 
Wat als het huis van je dromen in de video’s opduikt?
“Je kunt nog steeds huizen komen bezichtigen, met alle voorzorgsmaatregelen die daarbij horen,” zegt Van den Putten. “Kom alleen als je serieuze interesse hebt. De woning wordt vooraf en achteraf weer gedesinfecteerd, om het voor iedereen veilig te houden. En laat vooraf een vrijblijvende waardebepaling van je huidige woning door ons uitvoeren. Zo wordt duidelijk wat je budget gaat zijn.”

foto

Een nieuw huis in 2021?

Maak dan nu een afspraak met een ERA-makelaar en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Sorry, there was an error on this page.