Marketing communicatie medewerker

Woerden

Medewerker marketing en communicatie – hoofdkantoor

Is marketing optimalisatie jouw ding? Ben je in staat om met creatieve oplossingen meer resultaat te bereiken? Gaat het bedenken, organiseren en uitrollen van marketingacties je gemakkelijk af? Heb je ‘feeling’ met de makelaardij? Dan hebben we een passende baan voor jou…

foto

Hoe ziet je dag er uit?

Onder het genot van een goede kop koffie begint je dag met het bijwerken van je e-mails en alle chats in Microsoft Teams. Zo ben je helemaal up to date om je werkoverleg met je directe collega’s te starten.

Je bespreekt de lopende projecten, hebt ruimte om vragen te stellen en komt met leuke ideeën die enthousiast ontvangen worden. Na het overleg kijk je op Facebook en Instagram of de nieuwe templates goed gehanteerd worden door de kantoren. Daarna ga je aan de slag met de uitrol van de nieuwe huisstijl. De huidige brochures mogen voorzien worden van de nieuwe stijl. Je controleer gelijk even of de teksten nog actueel zijn en stuurt het ontwerpbureau aan. 

Daarna realiseer je je dat kerst er alweer snel aan komt, je vraagt of zij ook meteen een kerstkaart willen ontwerpen. Tussen de middag lunch je gezellig met je collega’s of loop je een rondje door de stad. Na terugkomst analyseer je de cijfers in Google Analytics, zie je de heatmaps van Hotjar en verbeter je een aantal pagina’s om de website te optimaliseren. Vervolgens ga je aan de slag met het marketingplan voor 2022 dat je zelf op gaat stellen. De winteractie loopt nog, maar je mag al beginnen met het bedenken van de jaarlijkse zomeractie. 

 

Dit ga je doen:

-Je stelt jaarlijks een marketingplan op voor onze zeven vestigingen;
-Je beheert en onderhoudt onze splinternieuwe website(s);
-Je coördineert de uitrol van onze nieuwe huisstijl en bewaakt deze;
-Je analyseert data en gebruikt deze inzichten om meer traffic te genereren en conversie te optimaliseren;
-Je bewaakt onze social media kanalen (Facebook en Instagram) en stuurt de gebruikers daarop aan;
-Je verzorgt aansprekende content voor op onze website en deelt deze op onze social mediakanalen (Facebook en Instagram);
-Je verzorgt en verstuurt nieuwsbrieven;
-Je bedenkt en implementeert marketing automation (in samenwerking met externe partijen);
-Je werkt samen- en stuurt derde partijen aan die gespecialiseerd zijn in Google SEA, grafisch ontwerp en marketing automation.

Wie zoeken we?

-Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
-Je hebt een diploma in de richting marketing en communicatie (of vergelijkbaar);
-Je hebt kennis van WordPress en kan pagina’s aanpassen en/of toevoegen;
-Je kan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online marketing vertalen in waardevolle campagnes;
-Je hebt een creatief brein en een vlotte pen, je weet onderscheidende content te ontwikkelen;
-Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend;
-Je hebt nieuwe softwareprogramma’s snel onder de knie;
-Je werkt graag zelfstandig;
-Beheers je Adobe Indesign en Photoshop? Dat is mooi meegenomen!
-Je bent woonachtig in Woerden of omgeving. 

Dit hebben we voor je in petto!!

-Je maakt deel uit van de centrale organisatie op ons hoofdkantoor in Woerden;
-Een inspirerende, open en informele werkomgeving;
-Een marktconform salaris;
-Alle ruimte voor de inbreng van jouw ideeën; we zijn benieuwd!

Over De Koning makelaars

Voor De Koning makelaars staat het belang van de klant altijd bovenaan. Goede deals voor hen sluiten vinden wij belangrijker dan snel je slag slaan. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vormen het fundament voor onze missie om de woondromen van onze klanten waar te maken; daar werken we elke dag weer met plezier aan. Dat De Koning makelaars succesvol zijn komt onder meer doordat we slim inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de toekomst altijd scherp in het vizier houden.

In de afgelopen 20 jaar zijn wij gegroeid en hebben wij zeven filialen geopend. De Koning makelaars zijn thuis in Alphen aan den Rijn, De Meern – Leidsche Rijn – Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden waar ons hoofdkantoor is gevestigd. Daarnaast hebben we de krachten gebundeld met Fides makelaars in Leiden.