Gezocht KRMT makelaar of aankomend KRMT makelaar

Georiënteerd op Nieuwbouw

Gezocht KRMT makelaar of aankomend KRMT makelaar georiënteerd op Nieuwbouw

Zie jij het als een uitdaging om klanten een nieuwbouw huis, wat alleen nog maar op papier staat en waarvan de bouw nog gestart moet worden, te verkopen? Lijkt het je leuk om te communiceren en samenwerken met projectontwikkelaars? Lees dan snel verder!

foto

Hoe ziet je dag er uit?

Je opent de deur van het kantoor en maakt een kort praatje met de aanwezige collega’s. Je pakt een kop koffie en neemt met je team de dag door. Het is 10:00 uur, je hebt een oriënterend gesprek met nieuwe klanten over een nieuwbouwproject. Ze vinden het best wel spannend, de woning waar ze interesse in hebben moet tenslotte nog gebouwd worden! Wanneer verkopen zij hun huidige woning? Wat gaat deze woning per maand kosten? Jij begrijpt dit als geen ander en neemt rustig de tijd zodat je al hun vragen kunt beantwoorden. Met een positief gevoel gaan ze de deur uit. Je kijkt op je horloge, tijd voor lunch! Na de lunch ga je aan de slag met een advies voor projectontwikkelaars. Je collega komt net terug van een afspraak. Hij vertelt je over een nieuw systeem wat bijdraagt aan verduurzaming. Interessant! Je hebt nog wat tijd over, dus  spring je in de auto – even kijken hoe het ervoor staat met het nieuwbouwproject dat je laatst met succes hebt verkocht. Je schiet een gave foto voor op de socialmediakanalen om de kopers op de hoogte te houden. 

Terug op kantoor praat je je collega bij over de laatste voorbereidingen voor de volgende dag. Dan ben je namelijk vroeg aanwezig op de bouwplaats om jouw kopers te ontvangen. Er staat ze een leuke dag te wachten: ze mogen een kijkje nemen op de bouwplaats, de oplevering van hun droomwoning komt steeds dichterbij! 

Kan jij je vinden in de onderstaande punten?

    Je bent enthousiast, leergierig en in bezit van de benodigde makelaars papieren of bent bezig met de opleiding voor KRMT-makelaar;
    je hebt een open en innovatieve instelling, een groot empathisch vermogen;
    je hebt het in je klanten langdurig en intensief te coachen tijdens een nieuwbouw traject en de aspecten die daarbij komen kijken;
    je bent ambitieus, je vindt het leuk om jezelf te verdiepen in nieuwbouwprojecten en deelt je kennis graag met potentiële kopers;
    je bent een goede teamspeler en gaat voor een prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer;
    je begrijpt dat mensen ook buiten kantooruren met hun woondromen bezig zijn en staat graag voor hen klaar;
    je bent woonachtig in de omgeving van Woerden.

Wat kun je van ons verwachten?

    Een inspirerende, open en informele werkomgeving;
    interne opleidingen;
    ruimte om door te groeien;
    marktconform salaris;
    sparren en ervaringen uitwisselen met makelaars van de andere vestigingen over onder andere de markt- en prijsontwikkelingen;
    alle ruimte voor eigen initiatief: we zijn benieuwd naar jouw ideeën!

Over De Koning makelaars

Voor De Koning makelaars staat het belang van de klant altijd bovenaan. Goede deals voor hen sluiten vinden wij belangrijker dan snel je slag slaan. Kwaliteit, service en persoonlijke aandacht vormen het fundament voor onze missie om de woondromen van onze klanten waar te maken; daar werken we elke dag weer met plezier aan. Dat De Koning makelaars succesvol zijn komt onder meer doordat we slim inspelen op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de toekomst altijd scherp in het vizier houden. In onze visie verschuift het makelaarsvak meer en meer van een onderhandelaar en intermediair naar een coach die woningverkopers en kopers begeleidt bij het totale verhuistraject.  

Vind jij dat ook?

Wij hebben onze krachten gebundeld met Fides makelaars in Leiden.

De Koning makelaars en Fides makelaars uit Leiden werken samen. De uitwisseling van kennis en capaciteit biedt beide makelaarsbedrijven mooie kansen. Vanuit onze vestigingen in Alphen aan den Rijn, De Meern – Utrecht, Gouda, Houten, Nieuwkoop – Uithoorn en Woerden helpen onze makelaars en medewerkers dagelijks mensen om hun woondromen waar te maken.

Wil je weten aan welke projecten wij werken en ben je op zoek naar meer informatie over de nieuwbouw?

Kijk dan op: www.dekoningnieuwbouw.nl 

Passen we bij elkaar?

Herken je jezelf in onze organisatiewaarden en voldoe je aan het functieprofiel? Kijk je ernaar uit dit team van De Koning makelaars te versterken? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Stuur je motivatie en cv per e-mail naar Lindi van Randeraad via:
lindivanranderaad@demakelaarsorganisatie.nl

Heb je vragen? Bel ons via telefoonnummer: 0348 – 488 001