Uw huis verkopen?

Gratis offerte en waardebepaling

U heeft al een nieuw droomhuis op het oog of u bent daar naar op zoek. Om die volgende stap mogelijk te maken moet u uw huidige huis verkopen. U hoopt natuurlijk dat u dan snel de kopers vindt en dat die ook een zo hoog mogelijke prijs voor uw huis willen betalen.

Uw ERA-makelaar richt zich voor u op een zorgeloze verkoop. Dat is verkopen voor de beste verkoopprijs, met een zo kort mogelijke verkooptijd en zonder zorgen. Ook zorgt de ERA-makelaar voor een perfecte presentatie van uw huis, plaatsing op Funda en het unieke ERA verkoopactieplan. Daarna verzorgt hij namens u de bezichtigingen en de onderhandelingen. Na de verkoop zorgt hij voor een zorgeloze afwikkeling en afstemming met de notaris. Met een ERA-makelaar heeft u altijd uw persoonlijke adviseur naast u staan. Gedurende het hele verkoopproces, maar ook daarna, houdt hij u goed op de hoogte. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

Vraag nu eenvoudig een gratis offerte en gratis inschatting van de verkoopprijs aan. Als u het aanvraagformulier invult, selecteren wij de beste ERA-makelaar bij u in de buurt voor u. Deze makelaar neemt daarna contact met u op voor een afspraak.

foto

Gratis waardebepaling aanvragen

Het adres voor de waardebepaling:

Mijn contactgegevens zijn: