beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Molenweg 20
26 juni 2022

Zeer tevreden over deze makelaar en het resultaat. Accuraat, hulpvaardig, goed bereikbaar, verstand van zaken

Verkoper van een woning , Kabel 23
26 juni 2022

Een makelaar die accuraat te werk gaat. Voordenken, meedenken en nadenken. Oog heeft voor detail. De keuze is reuze.., maar neem Leistra als uw Makelaar !

Verkoper van een woning , Oudelandseweg 26
25 juni 2022

Onze makelaar, Bert den Adel, heeft ons prima begeleid gedurende het hele aankoopproces. Communicatie verliep heel soepel met Bert en zijn collega’s van De Koning Makelaars, zodat we precies wisten wat er van ons werd verwacht. Bert is zeer deskundig en kent alle ins en outs, wat zeer prettig is. Kortom, een aanrader!

Verkoper van een woning , Zeeweg 1 a h8
25 juni 2022

We hebben betrokkenheid ervaren met een vlotte en doelmatige communicatie. Prima service vanuit het hele kantoor.

Verkoper van een woning , Amstelvlietstraat 221
25 juni 2022

We went with Danielle She is extremely professional,accurate and active It took us two years to find apartment we like but she never refused any of our request and was always supportive to us.Highly recommend her service

Verkoper van een woning , Walenburg 130
25 juni 2022

Contact met de makelaar ging goed. Erg vriendelijk en een duidelijke strategie om het huis te verkopen. Uiteindelijk het huis verkocht voor wat ik in gedachte had! Na dat ik het koopcontract getekend bleek er een waterleiding te lekken. Ik kreeg goed advies over hoe ik dit moest aanpakken aangezien mijn huis al verkocht was. Ook de medewerkers van het makelaarskantoor waren erg vriendelijk en behulpzaam. Al met al ik zou de Koning makelaars zeker aanraden.

Verkoper van een woning , Bongerdstraat 86
25 juni 2022

Onze makelaar was prettig in de omgang. Contacten verliepen goed. Deskundig advies. Regelde alles.

Verkoper van een woning , Sportweg 8
25 juni 2022

Fijn contact, goede adviezen. Het motto van Zijlstra is 'gewoon doen' en dat klopte helemaal. Zeker aan te bevelen!

Verkoper van een woning , Willem de Zwijgerlaan 157
23 juni 2022

Wij zijn heel blij met Hopman! Wij hadden Mark Bonne als ons contact persoon. Wij werden overal nauw bij betrokken, niets werd zonder onze goedkeuring gedaan en er werd aandachtig geluisterd naar onze wensen. Omdat wij zo snel mogelijk ons huis wilden verkopen i.v.m. een al gekocht huis, werd er voor ons overal spoed achter gezet. Nadat de foto's waren genomen stond binnen een week ons huis op funda! Heel blij dat Hopman daarin met ons meedacht. Binnen een week hadden we een mondeling akkoord en na anderhalve week een officieel verkocht!

Verkoper van een woning , Zilverschoonlaan 30
23 juni 2022

overall everything was excellent, but be more attentive to purchase contract details and try to give better estimates for housing prices

Verkoper van een woning , Spanjesingel 54
23 juni 2022

De input van Mitch Koelewijn was zeer positief, hij heeft ons op een perfecte manier door het proces geleid. Er was geen vraag waar Mitch het antwoord niet van wist. Prima begeleiding.

Verkoper van een woning , Faassenplein 50
23 juni 2022

Vriendelijk en hele goede service. Bedankt Denise Scheepers en Michelle Braemer voor de snelle verkoop van mijn woning.

Verkoper van een woning , Baarsstraat 7
23 juni 2022

Erg prettig contact, altijd bereikbaar, deskundig en behulpzaam. Doet uit zichzelf een stapje extra voor je. Erg tevreden!

Verkoper van een woning , Anna Paulownahof 203
23 juni 2022

Fijn contact gejad met Zito van den Muijsenbergh. Was goed bereikbaar, fijne samenwerking en luistert goed naar wensen van de klant. Beveel hen zeker aan!

Verkoper van een woning , Smient 14
23 juni 2022

Heel fijn vlot korect zeer tevreden een bedrijf waar je van opgaan kunt. Altijd bereikbaar open en vriendelijk mijn adviseur was Robbert-Jan-Bekkering prima persoon

Verkoper van een woning , Azelosestraat 64
23 juni 2022

Het contact met de makelaar verliep heel goed. Je wordt op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen die er zijn m.b.t. de verkoop. Met hun deskundige advies de ideale makelaar voor ons! Wij zouden iedereen deze makelaar aan raden!

Verkoper van een woning , Steenbokstraat 4
23 juni 2022

We hebben hele goede ervaringen met Arjan ter Keurs. aan de voorkant wordt alles goed geregeld, zodat er achteraf geen problemen ontstaan. Er is actief contact met verkoper en koper. ik zou deze makelaar van harte aanbevelen!

Verkoper van een woning , Esdoornstraat 8
22 juni 2022

Ik heb de samenwerking met de Koning Makelaars als heel erg prettig ervaren. Snel, helder en meedenkend tijdens het gehele traject!

Verkoper van een woning , Hessenweg 222
22 juni 2022

Zeer prettig en goed contact, slimme strategie. De verkopende partij bleek op enkele punten onjuiste informatie te hebben verstrekt. Hierop had nog iets pro-actiever gehandeld kunnen worden.

Verkoper van een woning , Berlagelaan 54
22 juni 2022

Makelaar John bood een goed luisterend oor, reageerde heel flexibel en wist mijn wensen snel om te zetten in een doeltreffend bod. Zo werd een sluimerende woonwens omgezet in een nieuw woonperspectief. Heel tevreden!