beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Mijdrechtstraat 81, Utrecht
1 februari 2013

Wij hebben aan Aspekt Makelaars t.w Richard Pieterse en Arie van der Spek , een fantastische makelaar , die op alle fronten ons een perfecte begeleiding in verkoop heeft gegeven . Ook in het tweede te verkopen object t.w Nedereindseweg 503 te utrecht ( Woonboerderij ) hebben wij het volste vertrouwen in Aspekt Makelaars . Tevens hierbij vermeld , dat zij een bemiddelende functie hebben vervult bij de transactie van onze huidige huurwoning , alwaar wij eveneens bijzonder content mee zijn . Wij zullen Aspekt Makelaars dus zeker aanbevelen bij onze relaties . Vriendelijke groeten , Leo en Yvon Baars

Koper van een woning , Boermarke 38, Vries
1 februari 2013

Verkoper van een woning , Engelbertsweg 1, Hengelo OV
1 februari 2013

Verkoper van een woning , Limperslaan 20, Nieuwegein
1 februari 2013

Behandeling is correct, goede terugkoppeling mbt bezichtigingen. Goede inschatting situatie resultaat bezichtigingen. en uiteraard uiteindelijk verkoop van mijn huis, en meedenken mbt aanschaf van mijn nieuwe appartement

Verkoper van een woning , Prins Willem Alexanderdijk 49, IJsselstein
1 februari 2013

Dienstverlening was zoals het hoort. Niet bovenmatig maar ook niet onvoldoende. Gemiddeld. Fotoreportage was subliem. Heb enigszins de indruk dat we wel wat meer voor onze woning konden krijgen. Te snel toegehapt wellicht. Overigens realiseer ik me goed dat het nu een kopersmarkt is en je blij mag zijn je huis kwijt te zijn, dat is redelijk moeilijk te accepteren en daardoor beïnvloed dat een beetje je oordeel.

Verkoper van een woning , Wielewaal 49, Nieuwegein
1 februari 2013

Arie Spek en team heebben weer een bijzondere prestatie gedaan. Binnen 4 weken het huis verkocht nog sneller dan het vorige huis! Bedankt!

Verkoper van een woning , Reaumurstraat 7 C, Amersfoort
1 februari 2013

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding door Era Snel. Plezierige communicatie, maatwerk, goede, kritische advisering en deskundigheid typeren deze makelaar.

Verkoper van een woning ,
1 februari 2013

Ondanks mijn/onze situatie blijft Dhr. Willemsen onze zaken behartigen. Ik waardeer dat ten zeerste. Indien ik contact heb met Dhr. Willemsen of met een van zijn medewerkers wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan en nemen zij de tijd om mijn vraag te beantwoorden. Het huis staat al enige tijd te koop, dus u begrijp dat ik wel met veel vragen zit.

Verkoper van een woning ,
1 februari 2013

contacten met de makelaar waren prima in orde. Dacht goed mee maar kon in deze tijd ook geen ijzer met handen breken. Toch onze flat in ruim een half jaar verkocht. HULDE!!!!!

Koper van een woning , Genneperweg 2, Eindhoven
31 januari 2013

Verkoper van een woning , Lambert Heijnricsstraat 24 A, Amersfoort
31 januari 2013

Vriendelijk, prettig en deskundig contact. Veel ruimte voor eigen inbreng. Aan de andere kant had de makelaar wat mij betreft (achteraf gesproken) sturender mogen zijn in advisering en verkoopstrategie.

Verkoper van een woning ,
31 januari 2013

wij hadden eerder een lokale makelaar de opdracht gegeven, maar na twee jaar besloten we rebo makelaars te benaderen, mede door de correcte begeleiding van de aankoop van ons appartement in dieren. de vriendelijke en correcte manier van werken bi rebo ervaren wij als zeer positief. ook het feit, dat iedereen van elke afspraak op de hoogte is, lijkt vanzelfsprekend, maar is in de praktijk nog wel eens anders. op tijd geïnformeerd over bezoeken!

Verkoper van een woning ,
31 januari 2013

Deze dame heeft deskundig ons huis verkocht binnen 8 weken was het perceel verkocht. Dus toekomstigen klanten worden door ons zeker aanbevolen...

Verkoper van een woning ,
31 januari 2013

De makelaar gaf deskundige en vriendelijke begeleiding. Er werden waardevolle adviezen gegeven en we werden steeds heel goed op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen rond de belangstelling en van nieuwe trends in de verkoopmarkt; zoals het hanteren van een 'vanaf'-prijs. We zijn dik tevreden over de gehele gang van zaken!

Verkoper van een woning ,
31 januari 2013

Zeer plezierige makelaar om mee samen te werken. Goede inschatting van de prijsstelling waardoor ons huis zeer snel verkocht is. Ook goed zijn de tips en aandachtpunten die gegeven zijn t.a.v. uitstraling en kleine aanpassingen voor dat het huis in de verkoop ging.

Verkoper van een woning , Buiksloterdijk 410, Amsterdam
30 januari 2013

Prettige kennismaking, professionele benadering zonder overbodig gebabbel. Liet ons uitpraten, rustige sfeer, zakelijke contactmomenten, heel tevreden.

Verkoper van een woning , Kostverloren 33, Nijkerk
30 januari 2013

Verkoper van een woning , Robert Schumansingel 6, Budel
30 januari 2013

Verkoper van een woning , Julianaweg 47, Egmond aan den Hoef
30 januari 2013

Steeds een goede bereikbaarheid met daarbij een heel prettige en deskundig contact. Altijd bereid tot het beantwoorden van vragen en extra uitleg geven bij het ophelderen van onduidelijkheden.

Verkoper van een woning , Vrijheidsplein 24, Borne
30 januari 2013

Prima servie op een bijzonder vriendelijke wijze