beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Noordeinde 47 a
19 juni 2022

Erg prettig en open contact. Ook het enthousiasme waarmee de makelaar aan de slag is gegaan vonden we aanstekelijk.

Koper van een woning , Jerry Bockstraat 20, Utrecht
18 juni 2022

Our broker, Roeland Beers, was the most helpful and kind person one can possibly get. He answered all our questions with detailed answers, even when the question was silly or not important. He was with us on our side on every step we take. He advised us with great detail and accuracy, talked to us whenever we had any question. He was also very careful about every detail inside a house and his knowledge and his experience in every aspect of housing, construction and market allowed us to get a house we now call home. We always say we could not get our new home if he was not with us along the process. We feel really lucky and grateful that he was with us and we say we can not repay him his true effort.

Koper van een woning , Oude Parklaan 47, Castricum
18 juni 2022

Fijn contact met de verkopende makelaar die ons alle tijd en ruimte gaf om de woning te bezichtigen ook toen we in het weekeinde een tweede keer wilde komen. Het koopproces verliep gesmeerd zonder dat we daarbij enige druk hebben ervaren. We hebben precies de informatie gekregen die voor ons belangrijk was.

Verkoper van een woning , Grote Hout- of Koningsweg 40
18 juni 2022

Een klein maar professioneel kantoor met zeer gedreven makelaars. Ze kennen de lokale markt goed, onderhouden op een hele prettige manier contact en pakken mogelijke problemen adequaat aan. Aanrader!

Verkoper van een woning , Dirk Hartoghstraat 48
18 juni 2022

Fijne communicatie met beide makelaars erg vriendelijk en behulpzaam Valt goed mee te praten en alle wensen duidelijk aan te geven

Verkoper van een woning , Grutto 63
18 juni 2022

Het contact was prima, altijd vriendelijk. Direct antwoord op vragen, normale prijzen. Goed advies. Theresia Nijveldt

Verkoper van een woning , Wilhelmina Druckerlaan 1
18 juni 2022

Erg prettig en laagdrempelig contact met Daniëlle gehad. Ze luistert goed naar wat de verkoper graag wil en geeft open en eerlijk advies. Beantwoord ook alle vragen die we hadden geduldig en duidelijk.

Verkoper van een woning , Chinastraat 34
18 juni 2022

Klaas was een fijne makelaar, die altijd klaar stond en snel reageerde. Merkte bij aankoop zaken aan huizen op die ons niet waren opgevallen en bij verkoop was het geen probleem extra bezichtigingen te plannen toen er meer animo was dan verwacht. In één woord: super!

Verkoper van een woning , Barietdijk 85
18 juni 2022

Quinten, heeft ons super goed geholpen met het zoeken en bij het onderhandelen tijdens het kopen van een woning. Contact was persoonlijk en goed, hij was altijd bereikbaar voor hulp. Zelfs in zijn vakantie neemt hij nog tijd. Dankzij hem hebben we voor een leuke prijs na een lange zoektoch eindelijk een huis gevonden.

Verkoper van een woning , De Lespaullaan 25
18 juni 2022

Er wordt te weinig rekening gehouden met de situatie dat ouderen moeten wennen aan de digitale wereld. Een extra telefoontje zou op prijs zijn gesteld. Misschien een puntje om rekening mee te houden. Verder prima makelaarskantoor.

Verkoper van een woning , Twentestraat 20
17 juni 2022

Super fijn contact en erg meelevend en behulpzaam Beide makelaars zijn op hun eigen manier erg fijn in hun communicatie

Verkoper van een woning , Lijsterlaan 25
17 juni 2022

Zeer persoonlijke benadering, passend bij onze behoeften. Er werd goed meegedacht in een snel ontwikkelende markt. In overleg was eigenlijk alles mogelijk. Realistische blik op mogelijkheden en onmogelijkheden, waarbij dit ook gewoon werd aangegeven.

Verkoper van een woning , Pauwenveld 25
17 juni 2022

Heel goed geholpen door Nico Perdijk van Perdijk ERA Makelaardij. Nico heeft ons tijdens het gehele proces van het aankopen van ons huis geholpen bij alle bezichtigingen, alle biedingen, doornemen van de koopcontracten om er zeker van te zijn dat alles klopt en ook bij bij de inspectie van het nieuwe huis en bezoek aan de notaris voor de ondertekeningen. Ik kan Perdijk ERA Makelaardij zeker aanbevelen!

Verkoper van een woning , Van de Woestijneheem 83
17 juni 2022

Het contact met de makelaar was perfect. De makelaar was duidelijk en alles verliep zoals we van te voren met elkaar besproken hadden. Ze hielden ons echt van elk detail op de hoogte. De verkoop van onze woning ging razendsnel. Wij hadden een ontzettend fijn gevoel bij dit makelaarskantoor. Ik kan iedereen deze deskundige en betrouwbare makelaar aanbevelen.

Verkoper van een woning , Zwaluw 153
17 juni 2022

Ontzettend tevreden met makelaar Cathy. Ze begeleidt je van A tot Z en staat altijd voor je klaar. Ze houdt je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en schuwt geen vragen. Ons huis was zeer snel verkocht, mede dankzij haar expertise. Ze kent de markt goed. Wij zijn erg tevreden over Cathy en raden haar zeer zeker aan.

Verkoper van een woning , Baarschotsestraat 49
17 juni 2022

Na meerdere makelaars te hebben gesproken is onze keuze op ERA Focus Makelaars gevallen. Onze makelaar was Zito van den Muijsenbergh. Het contact en de samenwerking met Zito was erg prettig. Hij gaf ons de informatie die we nodig hadden, luistert goed naar de wensen van zijn klant, komt zijn afspraken na en handelt snel. Hij is goed bereikbaar en enthousiast. Wij zijn zeer tevreden over ERA Focus Makelaars, en dan met name over Zito van den Muijsenbergh, en zouden hen zeker aanbevelen bij mensen die hun huis willen verkopen. ERA Focus Makelaars is een betrouwbare partner en wij danken hen voor de fijne samenwerking!

Verkoper van een woning , Libellenveld 9
17 juni 2022

Keurig contact, en erg behulpzaam. Dacht goed mee met ons. Was voldoende flexibel wanneer dat nidig was.

Koper van een woning , Rootweg 4, Asten
16 juni 2022

Verkoper van een woning , Carel Vosmaerhove 3
16 juni 2022

Het contact met de verschillende werknemers van Aarendonk verliepen plezierig. Allemaal even deskundig en behulpzaam.

Verkoper van een woning , Willem de Zwijgerlaan 50
15 juni 2022

We zijn met de verkoop van ons huis op een professionele en fijne manier begeleid door Michelle. De foto’s die gemaakt zijn van ons huis waren om een slechte manier bewerkt. De kleuren kwamen niet meer overeen. De begeleiding in dit traject had beter gekund. De video die gemaakt is gaf direct de werkelijkheid weer. Uiteindelijk is alles goed opgelost en zijn we goed begeleid.