beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Wilhelminastraat 3 c
22 juni 2022

Bij de aankoop van de nieuwe woning kreeg ik al direct een goede indruk van de makelaar. Professioneel, goed bereikbaar en met kennis van zaken. Tijdens het eerste gesprek was makelaar Esmé direct enthousiast over het te verkopen appartement. Er is een goede presentatie van de woning gemaakt waarbij iedere keuze van de makelaar in de opbouw van de presentatie kon worden onderbouwd met argumenten. Gedurende het proces kreeg ik van Arjan zeer goede begeleiding. Bovendien werkt hij uitsluitend vanaf kantoor dus is hij telefonisch zeer goed bereikbaar; geen gedoe met terugbelverzoeken die de dag erna pas worden opgevolgd. Zeer prettig. Al met al een prettig, professioneel makelaarskantoor.

Verkoper van een woning , Maria Montessoristraat 42
22 juni 2022

Het contact met de makelaar liep vanzelf en voelde heel erg goed! Geef het allemaal maar gewoon uit handen…. ieder zijn/haar vak ?. Bas is een makelaar die weet wat het voor een verkoper betekent het ???? te verkopen. Hij ONTstresst!, onderhandelt goed en luistert naar de klant. Een dikke 10.

Verkoper van een woning , Van den Broekstraat 38
22 juni 2022

Betreft een eerlijke makelaar. Kennen de markt. Telefonisch erg vriendelijk Vincent en je team bedankt!!!

Verkoper van een woning , Achterberglaan 117
22 juni 2022

We kregen direct de volle aandacht voor onze verkoop, er was oog voor detail, we kregen bruikbare tips en vooral een snelle service. Heel goed. We zouden deze makelaar zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Rootweg 4
22 juni 2022

Het ging vlekkeloos en zeer correct met dhr Bart Smit. Wij hebben ook al aanbevolen aan een buurtbewoner, die inmiddels ook zijn huis te koop heeft staan bij Era

Verkoper van een woning , Welwaerdeken 18
22 juni 2022

Makelaar is enorm goed bereikbaar. Staat altijd klaar voor vragen. Communicatie is top. Aankoop en verkoop van het huis is vlekkeloos en soepel verlopen. Kan eigenlijk niet beter.

Verkoper van een woning , Sartreweg 56
22 juni 2022

Ron heeft me uitstekend advies gegeven en was zeer behulpzaam. Ik heb het hele proces als zeer prettig en aangenaam ervaren. Dik tevreden!

Verkoper van een woning , De Bente 37
22 juni 2022

Ze zijn goed bereikbaar, komen afspraken na en altijd vriendelijk. Op de momenten dat het nodig is, kan er snel gehandeld worden.

Verkoper van een woning , Iependijk 19
22 juni 2022

Vanaf de eerste dag hebben makelaar Nancy en haar collega's zich met de volle 100% ingezet voor een goede verkoop van het huis. En met resultaat, want zover ik weet zijn alle partijen erg blij met het resultaat!

Verkoper van een woning , Ponddreef 86
21 juni 2022

contact verliep zeer prettig .Afspraken mogelijk op tijdstippen die ons uitkwamen. Goed advies, prettig op de hoogte gehouden van alle vorderingen via n door ons gekozen media. Fijne fotografe, mooie foto s en advies. een prachtige prijs voor ons huis gekregen mede dankzij hun inzet. al met al zeer tevreden . wij bevelen deze makelaar absoluut aan.

Verkoper van een woning , Botterkamp 5
21 juni 2022

Ik ben zeer tevreden over Makelaardij het Raadhuis, zeer deskundig en begaan, Daarnaast een fantastisch team wat dicht bij de mensen staat. Een ieder die zijn of haar huis wenst te verkopen raad ik aan dat via het Raadhuis te doen.

Verkoper van een woning , Rietschelftlaan 62
21 juni 2022

Deskundig, professioneel, behulpzaam en vriendelijk. Zeer tevreden over makelaar. Contact met zijn medewerkers ook heel prettig, altijd vriendelijk en zeer service gericht.

Verkoper van een woning , De Weide 6
21 juni 2022

Vriendelijke en behulpzame makelaar. Verstand van zaken en is goed op de hoogte wat er in de omgeving allemaal te koop staat.

Verkoper van een woning , Dirk Thomaszstraat 3
21 juni 2022

Heel fijn geholpen en begeleidt bij de zoektocht en aankoop van onze woning. Goed bereikbaar, ze zetten net dat extra stapje voor de klant. Zeer tevreden over deze makelaar!

Verkoper van een woning , Zeelsterstraat 62
21 juni 2022

Een zeer vriendelijke en kundige makelaar. Heeft helemaal geacteerd op onze wensen en ons huis is boven verwachting binnen No time verkocht.

Koper van een woning , Hoge Maat 5, Zenderen
20 juni 2022

Verkoper van een woning , Oude Parklaan 47
20 juni 2022

Vanaf het begin een goed gevoel bij deze makelaar. Lekker snel reageren en een mooie afspraak gemaakt over de kosten. De makelaar had begrip bij de wensen en kon daarin ook meegaan. Al met al een top ervaring.

Verkoper van een woning , Grondmolen 16
20 juni 2022

Geheel zelfstandig gezocht en zelf bezichtigingen geregeld; bij het uitbrengen van ons bod konden we steeds gebruikmaken van de jarenlange ervaring van onze Aarendonk Era aankoopmakelaar. Uiteindelijk met een creatief voorstel makelaar succesvolle aankoop gedaan. Hulde!

Verkoper van een woning , Kolibrievlinder 14
20 juni 2022

Heel prettige makelaar die duidelijk de weg kent in de regio en de markt. Communicatie verloopt heel professioneel en georganiseerd. We zijn goed begeleid tijdens het hele proces en wisten precies wanneer we wat konden verwachten. Tijdens de verkoopdagen ook heel duidelijke en snelle terugkoppeling. We zijn supertevreden en bevelen deze makelaar zeker aan!

Verkoper van een woning , De Regge 15
20 juni 2022

Tim heeft ons erg goed begeleid, bij vragen stond hij altijd klaar. Als we de voicemail inspraken belde hij vrijwel meteen terug. Altijd op de afgesproken tijd aanwezig en altijd geduldig en erg vriendelijk. Topper!