beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Verkoper van een woning , Prins Mauritsstraat 33
28 mei 2022

Contact was prettig vanaf begin tot eind. Professioneel, deskundig en realistisch. Ik zou iedereen de aankoop makelaar aanbevelen.

Verkoper van een woning , Jan van Beverenstraat 4
28 mei 2022

Makelaar fixed about 30-40 viewings for us, and accompanied us on 4-5. Knowledgeable about the market and approachable, but could have been present for more viewings.

Verkoper van een woning , Sterrenkroos 107
28 mei 2022

Jasper is een heel fijn persoon om mee samen te werken. Open en vriendelijk. Zeker een aanrader! Fijne familiebedrijf.

Verkoper van een woning , Klaproosstraat 58
28 mei 2022

Goede communicatie, snelle service. We hadden zelf al een bezichtiging geplanned, dus ze hebben vooral geholpen met het bieden en het proces daarna. Heel snel een huis gevonden!

Verkoper van een woning , Jan van Eijckhof 40
28 mei 2022

Quinten is een makelaar die er echt voor gaat. Hij doet er alles aan om jouw doel te bereiken. Hij luistert goed naar je, schept vertrouwen en staat 24/7 in voor zijn vak. Hij handelt met respect voor alle partijen en gaat veel verder dan alleen maar een paar bezichtigingen. Kortom: een makelaar die ik iedereen kan aanbevelen.

Verkoper van een woning , Schouwinksweg 13
28 mei 2022

We zijn erg goed geholpen bij de verkoop van onze woning. Ze komen afspraken na, gaven fijne adviezen en reageerden snel op onze vragen. Top service, bedankt!

Verkoper van een woning , Kadijk 1
27 mei 2022

na het eerste gesprek was de verwachting hoog. makelaar hans van der helm heeft niet alleen deze verwachting waargemaakt hij heeft ons ook belangenloos op meerdere vlakken bijgestaan. ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

Verkoper van een woning , Oeverland 1
27 mei 2022

Het contact was goed en snel. Bij de bezichtiging werd een lekkage over het hoofd gezien. De communicatie ging via diverse kanalen, zoals mail, app, telefoon, en via websites. Dat was voor ons soms verwarrend.

Verkoper van een woning , Wilhelminakanaalstraat 28
27 mei 2022

Na een prettig kennismakingsgesprek met Hartger was de keuze voor een makelaar niet moeilijk. Veel aandacht om het huis op de juiste wijze in de verkoop te brengen. Het contact verliep gemakkelijk en vriendelijk via mail of telefoon. Ook met de rest van het team, Kim en Marieke. Snelle reacties bij vragen op de mail. Zeer regelmatig op de hoogte gehouden hoe de bezichtigen zijn verlopen en eerlijk advies bij de biedingen op het huis. Een prettige samenwerking met het team van Ed Willems Makelaardij.

Verkoper van een woning , de Akker 34
27 mei 2022

Het contact met de makelaar verliep goed, ze waren attent en accuraat wat betreft afspraken en bezichtigingen. Het was fijn dat we op de hoogte werden gehouden wat de kijkers van het huis vonden. Enige minpuntje de fotograaf was erg laat op de afspraak, heeft dit te laat doorgegeven, waardoor we een tijd voor niets aanwezig waren. De verdere afwikkeling tot nu toe is prima verlopen.

Koper van een woning , Molenweg 18, Yde
26 mei 2022

Met name de presentatie van de woning vwb brochure, eigen site en alle aanvullende informatie was erg volledig. Het contact tussen de Era makelaar verliep voor ons via onze aankoopmakelaar. Wat ons betreft is dit snel en prettig verlopen. We hebben nergens lang op gewacht. Ook de verkoopovereenkomst werd snel verstuurd toen dit aan de orde was.

Verkoper van een woning , Helene Swarthlaan 13
26 mei 2022

Mirjam Ohlenbusch is goed op de hoogte van de markt en heeft kennis van zaken. Ze is helder en duidelijk in haar communicatie. Goed bereikbaar en vlot met reageren. Fijne aankoopmakelaar dus.

Verkoper van een woning , Espelerweg 13 1
26 mei 2022

Eerlijk, betrouwbaar en daarnaast ook nog erg aardig. Absoluut goede vakkennis. Goed bereikbaar. Komt afspraken nauwkeurig na. Prima makelaar.

Verkoper van een woning , Oogstplein 22
26 mei 2022

Vlot en duidelijk. Eerlijk. Prima communicatie. Persoonlijke benadering. Hele mooie presentatie. Geen loze beloften of lokkertjes. Bij bezichtigingen nette behandeling kijkers. Kortom, alles wat we ons wensen in een makelaar. Zeker aan te raden.

Verkoper van een woning , Korhoenstraat 64
25 mei 2022

Ongedwongen en accuraat. Snel contact en actieve houding. Goed bereikbaar en deskundige begeleiding.

Verkoper van een woning , De Loet 140
25 mei 2022

Hopman ERA Makelaars Castricum is een absolute aanrader. Keer op keer ervaren wij een geweldig team met een warm hart voor elke situatie, zij zijn goed bereikbaar en staan altijd voor je klaar.

Verkoper van een woning , Rooseveltlaan 52
25 mei 2022

Aan alle kant formidabel begeleid. Wist niet wat ik kon verwachten maar het was top. Contact als dat nodig was. Kon eigenlijk niet beter!!

Verkoper van een woning , Kolenbranderwei 9
25 mei 2022

Super makelaar, ze geven een goed advies, voor vragen zijn ze altijd bereikbaar, denken met je mee als je ergens tegenaan loopt, je krijgt op tijd door wanneer er kijkers komen, daarna weer een terug koppeling hoe de bezichtiging was verlopen . Ook de mensen waar hun mee samenwerken zoals de styliste, fotograaf en van het energie label, zijn vakkundig, ze stellen je gerust, maak je niet druk, het gaat goed zo want ja een huis verkopen doe je niet wekelijks. Bedankt Wijman Jansen makelaars voor de goede, snelle verkoop van ons huis. Adri en Ingrid

Koper van een woning , Duiker 77, Huizen
24 mei 2022

De dienstverlening was open, eerlijk en transparant. Ik vond de brochure volledig en klantgericht.

Verkoper van een woning , Bosbraam 11
24 mei 2022

Rutger heeft een goede kennis van de markt en ze hebben goed meegedacht over het moment van verkopen en hoe in de markt te zetten. Vanuit kantoor altijd prettig geholpen en op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen omtrent de verkoop. Een aanrader dus!