beoordelingen

Beoordelingen

ERA vraagt elke verkoper of koper, rechtstreeks of via Funda, om achteraf de kwaliteit en service van haar makelaars te beoordelen.

Koper van een woning , Zilverschoon 36, Bodegraven
8 december 2021

Verkopend makelaar was Jos Rijneveld. Erg goed en fijn geholpen door hem. Telefonisch en per whattsapp contact gezocht en via beide verliep erg snel. Geen nonsens gewoon lekker normaal en duidelijk. Neemt ook de tijd voor je.

Koper van een woning , Moeshof 16 a, Neede
8 december 2021

De foto's van het huis waren veelal dezelfde foto's van de voorkant van het huis. Bovenverdieping waren enkel 2 foto's van de badkamer. Bezichtiging met Job Kamp was heel fijn. Hij is enthousiast, duidelijk en transparant.

Verkoper van een woning , Wolga 97
8 december 2021

Een goede, deskundige en vlot makelaarskantoor. Ze zorgen voor een fijne begeleiding en goed persoonlijke contact.

Koper van een woning , Burgemeester Kootlaan 23, Uithoorn
7 december 2021

Uitstekende dienstverlening, wij zijn echt heel goed geholpen door Mirjam Ohlenbusch.

Verkoper van een woning , Haydnlaan 1
7 december 2021

De persoonlijke en oprechte aandacht vinden we erg prettig. De makelaar neemt echt de tijd voor je. De makelaar bewaart zijn rust, ondanks de gekke markt waar we in zitten. Ook de begeleiding bij het afsluiten van de hypotheek is heel fijn.

Verkoper van een woning , La Bohèmeplantsoen 21
7 december 2021

Het contact met de makelaar verliep prima. De makelaar heeft ruim voldoende vakkennis en is een betrouwbaar persoon. Hij heeft ruim voldoende kennis over de huidige markt en technisch inzicht over aankoop object. Kantoor is goed bereikbaar en de dienstverlening is top geen vraag is teveel. De medewerkers zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam.

Verkoper van een woning , Rijnstraat 21
7 december 2021

Deze makelaar heeft zowel ons huis als een ander huis in dezelfde straat verkocht en wij werden door die verkopers geattendeerd op deze makelaar ivm met haar kennis en goed onderbouwde verkooppresentatie die veel beter en uitgebreider is dan die van andere makelaars. Ook ons huis werd snel en adequaat verkocht door deze makelaar.

Verkoper van een woning , Miltonstraat 36
7 december 2021

Het contact met de makelaar was heel goed. We werden goed begeleid tijdens het verkopen van het huis. Zowel voor- tijdens en na het verkoop is er goed contact geweest. Deskundig, en een positieve instelling.

Verkoper van een woning , de la Reijstraat 280
7 december 2021

Het contact met onze makelaar was goed en snel. Ook de uitleg was duidelijk. Er werd goed meegedacht.

Verkoper van een woning , Langstraat 2
7 december 2021

Het contact verliep heel plezierig en er werd steeds snel gereageerd op vragen van onze kant. Niets dan lof!

Verkoper van een woning , Verlengde Middelweg 1
7 december 2021

Zeer deskundig en prettig contact. Merkbaar dat Wim dit werk al lang doet. Zelf ook het huis ooit via hem gekocht en zijn eerlijkheid sprak mij toen aan. Daarom voor hem gekozen om het weer te verkopen. Ook prettig dat hij een bouwkundige achtergrond heeft. Kon daardoor onzekerheden weg nemen.

Koper van een woning , Lindenlaan 31, Nuenen
6 december 2021

Verkoper van een woning , Watervliet 8
6 december 2021

Uitstekende service en begeleiding. Echt een makelaar die voor de belangen van de verkoper opkomt en niet even snel een deal wil afronden. Goede voorlichting en begeleiding en altijd beschikbaar voor vragen. Uitstekende service, zeer aan te bevelen!

Koper van een woning , Camphuysenstraat 78, Hengelo OV
5 december 2021

Goede bereikbaarheid en vlotte service, de meest belangrijke vaardigheden die een makelaar moet bieden bij het begeleiden van het kopen van een huis!

Verkoper van een woning , Sint Lucasstraat 14
5 december 2021

Aardige betrokken makelaar met verstand van zaken en goede mentaliteit Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen

Koper van een woning , Henry Dunantlaan 11, Nijkerk
4 december 2021

Geweldig makelaarskantoor met zeer persoonlijke aandacht en communicatie. Altijd teruggebeld, heel netjes en korte lijnen! Heel prettig en fijn om je verbonden te voelen in een aankoop van zoiets als een nieuw huis. Complimenten voor Joost en collega's! Joke en Jaco

Verkoper van een woning , Schout 4
4 december 2021

Is bij de vraagprijs gebleven. Verwachting was 20000 minder. In deze markt zijn de prijzen op hol geslagen. Dat maakt het wel lastig

Verkoper van een woning , Emmalaan 100
4 december 2021

Contact verliep soepel. Ik kon elk moment een berichtje sturen en kreeg snel antwoord op mijn vragen. Zij regelde voor mij de bezichtigingen en de onderhandelingen.

Verkoper van een woning , Berkenlaan 3
4 december 2021

Het contact met de makelaar verliep soepel en prettig. Bij de verkoop van de woning is op een prettige wijze contact gehouden met de verkopende partij. Dat is zeer op prijs gesteld.

Verkoper van een woning , Henry Dunantlaan 11
4 december 2021

Wij als familie zijn heel erg tevreden over de hele verkoopprocedure van het huis van onze ouders. We zijn keurig van alles op de hoogte gehouden. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Wij zijn heel positief over Era Zijlstra Makelaars!